Mesaje de condoleanţe

Mesaje de condoleante 01
Mesaje de condoleanţe (01)

A luptat din răsputeri cu suferinţa, a luptat şi a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimaţi şi privirile pline de deznădejde şi durere. A lăsat în urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu il poate lua nimeni, este inima noastră şi unde va rămâne veşnic. Dumnezeu să-l odihneasca în pace!

image-fb image-tweet

mesaje de condoleante 02
Mesaje de condoleanţe (02)


Ştirea că fiinţa iubită a plecat brusc din viaţa ta, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere, ne-a şocat. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezumă doar la durere, tristeţe şi şoc şi nu pot aduce nicio alinare. Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta să întelegem că drumul lui s-a oprit aici. Sincere condoleanţe!

image-fb image-tweet

mesaje de condoleante 03
Mesaje de condoleanţe (03)


Am aflat cu o tristeţe fără margini de pierderea fiinţei dragi. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte il vom căuta în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Condoleanţe familiei indoliate!

image-fb image-tweet

mesaje de condoleante 04
Mesaje de condoleanţe (04)


S-a stins o viaţă de om, ai pierdut o fiinţă dragă şi pierderea este aproape imposibil de realizat. In aceste clipe grele prin care treci să nu uiţi că suntem alături de tine. Sincere condoleanţe!

image-fb image-tweet

mesaje de condoleante 05
Mesaje de condoleante (05)


Vestea morţii neaşteptate a fiinţei iubite ne-a îndurerat. Nu există cuvinte care să vă poată alina durerea şi tristeţea prin care treceţi. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor. Doamne, odihneşte-l în pace!

image-fb image-tweet

mesaje de condoleante 06
Mesaje de condoleanţe (06)


Cu sufletele împietrite am aflat de moartea mamei tale. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

image-fb image-tweet

Mesaje de condoleanţe (07)

Am aflat cu durere în suflet de trecerea soţului tău în lumea celor drepţi. După atâţia ani Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat de dragoste şi dăruire. Sincere condoleanţe!

Mesaje de condoleanţe (08)

Ştiam de suferinţa prin care trece soţul tău şi totuşi speram ca el să mai poată rămâne printre noi o vreme. Dumnezeu însă s-a grăbit să-l ia. Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi.Dumnezeu să-l aibă în paza sa!

Mesaje de condoleanţe (09)

Cu nemăsurată tristeţe am aflat de moartea fiinţei dragi şi de aceea simţim nevoia să transmitem pe această cale cele mai sincere condoleanţe. Sperăm din adâncul sufletului ca în aceste clipe grele, cuvintele şi prezenţa rudelor şi prietenilor să vă aducă puţină alinare. Suntem alături de voi...

Mesaje de condoleanţe (10)

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă ţie a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi. Sincere condoleanţe!

Mesaje de condoleanţe (11)

Când o fiinţă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Dumnezeu să-l odihnească, iar vouă să vă dea tăria să treceţi prin această grea încercare.

Mesaje de condoleanţe (12)

Când timpul este pe sfârşite şi o fiinţă dragă ne părăseşte pentru totdeauna, soarele îşi pierde căldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului care rămâne în urma ei. Sincere condoleanţe!

Mesaje de condoleanţe (13)

Este atât de dureros să pierzi o fiinţă iubită... Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Il vom păstra în inimile noastre tot restul vieţii. Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în grădina raiului.